Kütahyada Tır Kazası: Dorse Altında Kalan Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kütahyada Tır Kazası: Dorse Altında Kalan Kişi Hayatını Kaybetti

Kütahyada Tır Kazası: Dorse Altında Kalan Kişi Hayatını Kaybetti
30.04.2023 14:08

Kütahya'da bir tırın fren sistemi arızalandı ve şoför aracı yol kenarına çekebildi. Fren sistemini onaran şoför tırın altında kaldı ve dorse kısmının altında ağır yaralandı. Kurtarılamayan şoför hayatını kaybetti.

Kütahya'da arızalanan tırın dorsesinin altında kalan kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 2. Organize Sanayi Bölgesi yakınlarından seyir halinde olan bir tırın fren sistemi kilitlendi. Bunun üzerine tır şoförü Enes Bayram (22), arızayı gidermek için aracı yol kenarına güçlükle çekebildi.

Fren sistemini onaran Bayram, tırın altında bulunduğu esnada freni boşalan tırın hareket etmesi sonucu dorse kısmının altında kalarak ağır yaralandı.

Ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bayram, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahyada Tır Kazası: Dorse Altında Kalan Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement