Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde 62 yaşındaki Elif Erdal ve kızı 37 yaşındaki Nazlı Yorulmaz'ın bir kuyumcudan 25 bin liralık iki gerdanlığı çalması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Polis ekipleri tarafından Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde gözaltına alınan anne ve kızın evlerinden gerdanlığın yanı sıra çok sayıda çalıntı altın ve para çıktı.
Olay, dün Omurtak Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Elif Erdal ve kızı Nazlı Yorulmaz, gerdanlık bakmak için cadde üzerinde bir kuyumcuya girdi. Tezgahtarı uzun süre oyalayan anne ve kızı bir anlık dalgınlıktan faydalanarak baktıkları gerdanlıklardan 2'sini çantalarına attı. Bir süre daha gerdanlık ve altın takı bakan anne ve kızı, daha sonra hiçbir şey almadan kuyumcudan ayrıldı. İşyeri çalışanlarından birinin gerdanlıkların eksik olduğunu fark etmesi üzerine polise haber verildi. Kuyumcudaki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri gerdanlık çalanların Elif Erdal ve kızı Nazlı Yorulmaz olduğunu belirledi.
EVLERİNE BASKIN YAPILDI
Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde oturan Elif Erdal ve kızı Nazlı Yorulmaz'ın kaldığı evlere baskın düzenleyen polis ekipleri anne ve kızını gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda çalıntı olduğu tahmin edilen altın takılar, çalınan gerdanlıklar ve bir miktar para bulundu.
Dün gece Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne getirilen Elif Erdal ve kızı Nazlı Yorulmaz sorguya alındı. Soruşturma sürüyor. - Tekirdağ/ Çorlu
Son Dakika › Güncel › Kuyumcudan Gerdanlık Çalan Anne ve Kızı Yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.