Kuyumcular Çarşısı Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Kuyumcular Çarşısı Yenileniyor

Kuyumcular Çarşısı Yenileniyor

Belediye Başkanı Alinur Aktaş 3 Ekim 2010 Tarihinde Kuyumcular Çarşısı'nda Başlatılan Çalışmaları Yerinde İnceledi.

14.10.2010 19:33  Güncelleme: 19:35

Belediye başkanı alinur aktaş 3 ekim 2010 tarihinde kuyumcular çarşısı'nda başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Cuma Mahallesi Halk Sokak'taki incelemelerine Belediye Başkan Yardımcıları Turgay Yel ve Güngör Sabri Günaydın, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Belediye Meclis Üyesi Mürsel Avaşar ile Belediyenin Birim Amirleri ve çarşı esnafı katıldı.

Taahhüt Ettiğimiz Sözleri Bir Bir Yerine Getiriyoruz

İncelemeler sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ". Kuyumcular çarşısı ile alakalı da bilindiği üzere bir süredir çalışmalar yapıyoruz. Kuyumcular çarşısı ve çevresindeki diğer esnaflarımızla gerekli toplantı ve görüşmeleri yaparak fikir birliğine vardık. Akabinde projeyi hayata geçirmek için hemen çalışmalara başladık.

Kuyumcular Çarşısındaki ilk kazmayı 03 Ekim Pazar günü vurduk.

103 Dükkan Çalışma Kapsamında Yer Alıyor

Kuyumcular Çarşısı Projemizde; 103 dükkân çalışma kapsamında yer alıyor. Proje kapsamında, esnaflarımızdan katılım bedeli olarak m2'sine 1000 TL alıyoruz. Öz-Ka İnşaat Ltd. Şti. tarafından yürütülen çalışmaların, toplam maliyeti 1 milyon 150 bin TL.'dir. Ben projemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, başta esnafımız olmak üzere tüm ilçe halkımıza hayırlı kazançlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kuyumcular Çarşısı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement