Latin&Standart Yarışmasında Dans Keyfi 2'inliği Kaptı - Son Dakika
Güncel

Latin&Standart Yarışmasında Dans Keyfi 2'inliği Kaptı

Latin&Standart Yarışmasında Dans Keyfi 2\'inliği Kaptı

12 Nisan'da günü Türkiye Danssporları Federasyonu Kulüpler Arası Dans Sporu Ligi 4. etap yarışmasında Boğaziçi Üniversitesinde gerçekleşti.

20.04.2015 13:53  Güncelleme: 12:08

Çiğdem Güler antrenörlüğünde Danskeyfi Dans Akademileri adına yarışan minik sporcular Yağız- Bakanay - Lidya Atalay ve Aziz Albayrak - Naz Atayılmaz çifti, son iki ayda üst üste ikinci kez 1.lik ve 2.lik kürsülerini rakiplerine kaptırmadılar.

Henüz 1 senedir dans eden minik sporcular başarılarını, hem dans, hem okul , hem de spor alanında istikrarlı çalışmalarına borçlu. Okullarına da akademik olarak başarıyla devam eden minikler, danstaki dereceleri sayesinde okudukları okullardan belli ölçülerde burs bile almışlar. Haftanın düzenli olarak en az 2 gününü 2 şer saat dans antrenmanlarına ayıran minik dansçılar, serbest saatlerini faydalı ve sağlıklı bir şekilde geçirirken, disiplin, zaman planlaması, takım çalışması ve sosyal iletişim gibi hayat boyu onları başarıya taşıyacak olan özelliklerini de dans sayesinde küçük yaştan itibaren geliştirme şansı elde ediyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Latin&Standart Yarışmasında Dans Keyfi 2'inliği Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement