Lider Markalar İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Lider Markalar İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

Lider Markalar İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

Lider markaların katıldığı "İKÜ Kariyer Günleri" 3-4 Mayıs'ta İKÜ Ataköy Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

04.05.2012 11:04

Lider markaların katıldığı "İKÜ Kariyer Günleri" 3-4 Mayıs'ta İKÜ Ataköy Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Kurulan stantlarda firmalarla birebir görüşen öğrenciler staj ve işe başvurularda da bulundu.

İstanbul Kültür Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü, Ekonomi - Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKOMER) ve İKÜ Kariyer Kulübü'nün Birleşmiş Markalar Derneği'nin (BMD) katkılarıyla düzenlendi. İMKB, THY, Kuveyt Türk, Colins, Saat&Saat, ORKA Grup gibi ulaştırma, bankacılık, tekstil, kozmetik olmak üzere geniş bir yelpazeden 20'den fazla lider markanın katıldığı "İKÜ Kariyer Günleri" 3-4 Mayıs'ta İKÜ Ataköy Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

İKÜ Kariyer Günleri'ne katılan kurum yetkilileri, şirket sunumlarını katılımcılarla paylaştı. Öğrenciler ve akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği firmalar insan kaynakları stratejileri hakkında da bilgi verdiler. Kurulan stantlarda firmalarla birebir görüşen öğrenciler staj ve işe başvurularında da bulundular. Kariyer günlerinin öğrencilerin iş arama süreçlerini kolaylaştırdığına dikkati çeken İstanbul Kültür Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durmuş Dündar; düzenlenen

etkinlikle üniversite ve iş dünyası arasında önemli bir köprü kurulduğunu da ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lider Markalar İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement