Lise Öğrencisinden 15 Aydır Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Lise Öğrencisinden 15 Aydır Haber Alınamıyor

Lise Öğrencisinden 15 Aydır Haber Alınamıyor

MAZLUMDER Şanlıurfa Şubesi 15 aydır kendisinden haber alınamayan lise öğrencisi için çağrıda bulundu.

13.08.2014 12:04

İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) Şanlıurfa Şubesi 15 aydır kayıp Ali Bedrettin Çiftçi için ailesiyle beraber basın açıklaması yaptı. Şanlıurfa MAZLUMDER binasında baba Halil Çiftçi, anne İslim Çiftçi ve MAZLUMDER başkan ve üyelerinin katılımıyla yapılan açıklamada 15 ay önce İmam Hatip Lisesi 2. Sınıf öğrencisi Ali Bedrettin Çiftçi'nin okulda öğretmeniyle yaşadığı sorundan sonra evden sabah çıktığı ve hala kendisinden bir haber alınamadığı belirtildi.

Ailenin kendilerine kamuoyunda seslerini duyurmak için müracaat ettiğini belirten MAZLUMDER Şanlıurfa Şubesi Başkanı Meral Dervişoğlu, "Aile 15 aydır çalmadık kapı bırakmamış, çocuklarına kavuşamamışlar. Biz de kamuoyuna seslerini duyursunlar diye tekrardan sesleniyoruz. Ali Bedrettin Çiftçi'yi görenler, bir haber alanlar lütfen aileye veya bize ulaşsınlar" dedi.

Baba Halil Çiftçi oğlunun arkadaş çevresi olan, içine kapalı bir çocuk olmadığını belirterek okulda yaşadığı bir sorundan dolayı evden kaçmış olabileceğini söyledi. Çiftçi. "Oğlum okulda arkadaşlarının yanında öğretmeni tarafından dövülmüş. Bana olayı anlattı. Ben rahatsız olduğum için okula o günlerde gidemedim. Sonra gittiğimde öğretmenin izinli olduğunu söylediler. Oğlum bu olayların olduğu ertesi günü benden harçlık aldı. Her zamanki gibi okula gittiğini sandım. Ama o günden sonra dönmedi. Emniyete gittik, birçok yere gittik ama bir netice alamadık. Allah rızası için çocuğumu gören bize haber versin" dedi.

Konuşurken gözleri dolan ve konuşmakta güçlük çeken anne İslim Çiftçi ise "Oğlumu çok özledim Allah rızası için gören bize haber versin" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Lise Öğrencisinden 15 Aydır Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement