İngiltere'nin başkenti Londra'da ilk kez organize edilecek olan Türk Günü 'Turkish Day' Soma'da meydana gelen maden faciası nedeniyle iptal edildi.
17 Mayıs Cumartesi günü Londra'nın en ünlü meydanı Trafalgar Square'de düzenlenmesi planlanan Türk günü, Soma'da trajik kaza nedeniyle bir başka tarihe ertelendi.
Yapılan yazılı açıklamada, Soma'da maden kazasının acıları devam ederken böylesine bir felaket içinde Türk günü kutlamasının gerçekleştirilemeyeceği ve bu günün ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Açıklamada, "Kalbimiz yaşam mücadelesi verenler ve bu kazada hayatını kaybedenler ile" denildi.
Son Dakika › Güncel › Londra'daki Türk Günü Ertelendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.