
KIRKLARELİ (İHA) – Terör Örgütü FETO üyesi subayların darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlar kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde konuşlu bulunan 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan ve çok sayıda subayın gözaltına alındığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, gerçekleşen operasyon kapsamında, Tuğgeneral Cemalettin Doğan ile bir grup çok sayıda yakalandı. Yakalanan askeri personelin, darbe girişimine destek amacıyla erken saatlerde askeri araçlarla İstanbul'a gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
Tuğgeneral Doğan, 2015 yılı Ağustos ayında Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı görevini yürütmekte iken, Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na atanmıştı. - KIRKLARELİ
Son Dakika › Güncel › Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan ve Çok Sayıda Asker... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.