Maaş Almayan Başkan' - Son Dakika
Güncel

Maaş Almayan Başkan'

Maaş Almayan Başkan\'

Malatya’da üç dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, “15 yıl bordroya imza atmadım. Başkanlık ödeneği hizmetlerde kullanıldı” dedi.

07.04.2014 11:29

Malatya'da üç dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, "15 yıl bordroya imza atmadım. Başkanlık ödeneği hizmetlerde kullanıldı" dedi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanlığı'nı bir dönem dinlendikten sonra toplam 15 yıl yapan Mehmet Kavuk, 30 Mart yerel seçiminde de AK Parti'den Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye başkan aday adayı olmuştu, ancak parti Hacı Uğur Polat'ı aday göstermişti. Hacı Uğur Polat da, 30 Mart seçiminde AK Parti'den Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilmişti.

Malatya'nın ilçesi iken, 30 Mart 2014 seçiminden sonra Malatya'nın büyükşehir olmasıyla merkez ilçe Yeşilyurt'a bu kez yeni başkan geldi.

Yeşilyurt eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, "15 yıl bordroya imza atmadım. Başkanlık ödeneği hizmetlerde kullanıldı" ifadelerini kullandı.

Kavuk, "Bilindiği gibi Kavuk ailesi olarak maddi durumumuz Allah'a şükür iyi. Bu nedenle başkanlık ödeneğini, yani aylık maaşımı almadım ve başkanlık maaşı ilçemizin hizmetlerinde kullanıldı" şeklinde konuştu.

Adı, 'maaş almayan başkan' olarak anılacak olan Mehmet Kavuk, bugünlerde umreye giderek, 10 gün kutsal topraklarda ibadet edecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maaş Almayan Başkan' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement