'MADAGASKAR 3' HP Teknolojisi ile Vizyonda! - Son Dakika
Güncel

'MADAGASKAR 3' HP Teknolojisi ile Vizyonda!

\'MADAGASKAR 3\' HP Teknolojisi ile Vizyonda!

Sinemaseverler tarafından merakla beklenen "Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları" HP teknolojisi ile vizyona girdi.

11.06.2012 16:17

Filmin yapımcısı DreamWorks animasyonları en kaliteli şekilde aktarmak için HP'yi tercih etti. HP film için, HP Converged Infrastructure, HP Z İş İstasyonları, HP ağ ve sunucu çözümlerini kullandı. HP teknolojisinin gücü ve DreamWorks Animation SKG, Inc.'in kreatif zekası vizyona giren Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları" filminde seyircilere seyir zevki vermek üzere bir araya geldi.

HP teknolojisi, DreamWorks canlandırıcılarının, gişe rekorları kıran "Madagaskar" serisinin üçüncüsünü sinemaya taşıyacak olan "Avrupa'nın En Çok Arananları" filminin kreatif zorluklarını çözmelerine yardımcı olmak üzere kullanıldı. Seyirciler bir "Madagaskar" filmini ilk kez 3-D olarak izleyebilecek.

DreamWorks Animation Teknoloji Genel Müdürü Ed Leonard, "Her filmde amacımız, seyirci için hikayeyi gerçeğe dönüştürebilmek için yaratıcılık sınırlarını zorlamaktır. HPteknolojisi, sanatçılarımızın bu sınırları aşmasını ve en güçlü 3-D animasyon deneyimini oluşturmaya odaklanmasını sağlıyor." dedi.

HP Ticari Çözümler Bölümü Global Pazarlama Başkan Yardımcısı Jeff Wood, "HP Z İş İstasyonları, DreamWorks'ün kreatif zekasına güç sağlıyor ve animasyondaki yeni gelişmeleri dünyanın dört bir yanındaki seyircilere ulaştırılmasına yardımcı oluyor. HP, basın ve eğlence alanındaki profesyonellere yardımcı olmaya, sektörün ihtiyaçlarını anlayarak teknolojide bir sonraki adımı sunmak için DreamWorks gibi liderlerle çalışmaya devam edecek" dedi.

DreamWorks Animation, günlük çalışmalarından en ayrıntılı animasyon sahnelerinin yaratılmasına ve çok yüksek miktarda verinin oluşturulmasına kadar her şey için prodüksiyon içerisinde HP teknolojisini kullanıyor. HP teknolojisi yıllar boyunca DreamWorks tarafından hayata geçen "Shrek" serisi, "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin", "Kung Fu Panda", "Kung Fu Panda 2" ve "Çizmeli Kedi" başta olmak üzere çığır açan animasyon filmlerini oluşturmasında tamamlayıcı bir role sahip oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'MADAGASKAR 3' HP Teknolojisi ile Vizyonda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement