Madeleine Peyroux Bu Hafta Sonu Salon'da! - Son Dakika
Güncel

Madeleine Peyroux Bu Hafta Sonu Salon'da!

Madeleine Peyroux Bu Hafta Sonu Salon\'da!

Madeleine Peyroux, 16 Kasım Cuma ve 17 Kasım Cumartesi geceleri 21.30'da Salon'da, sevenleriyle buluşacak.

14.11.2012 16:24

Amerika'nın ünlü caz vokalisti ve şarkı yazarı Madeleine Peyroux, bu hafta sonu Salon'da! Madeleine Peyroux, 16 Kasım Cuma ve 17 Kasım Cumartesi geceleri 21.30'da Salon'da, sevenleriyle buluşacak. Madeleine Peyroux, geçen sezonlarda The Notwist, Midlake, Magic Numbers, Isobel Campbell & Mark Lanegan, Joan As Police Woman, Patrick Watson, Hooverphonic, Portico Quartet, Joshua Redman Trio ve Aaron Parks gibi güncel müziğin ve cazın önemli isimlerini Salon'da ağırlayan Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında sahnede olacak.

Kariyerine sokak müzisyeni olarak başlayan Madeleine Peyroux'nun 1996'da yayımlanan ilk albümü Dreamland dünya genelinde 200 bin kopya sattı ve aynı yıl Time dergisi tarafından "yılın en heyecan verici vokali" seçildi. Careless Love adlı ikinci albümünü 2004'te yayımlayan sanatçının, üçüncü albümü Half The Perfect World 2006'da yılımda müzikseverlerle buluştu.

2007 yılı BBC Caz Ödülleri'nde "En İyi Uluslararası Caz Sanatçısı" ödülünü alan müzisyenin son albümü Standing On The Rooftop 2011 yılında piyasaya çıktı. Madeleine Peyroux'nun yorumladığı şarkılar arasında Leonard Cohen'den "Dance Me To The End Of Love", Bob Dylan'dan "I Throw It All Away", The Beatles'tan "Martha My Dear" da bulunuyor.

Salon etkinliklerinin biletleri Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Lale Kart sahipleri, biletlerini %25'e varan özel indirimlerle temin edebiliyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli. Salon gişesi pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Madeleine Peyroux Bu Hafta Sonu Salon'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement