Osmangazi'de Hırsızlara Karşı İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Osmangazi'de Hırsızlara Karşı İmza Kampanyası Başlatıldı

Osmangazi\'de Hırsızlara Karşı İmza Kampanyası Başlatıldı

Bursa Osmangazi'de, Akpınar Mahallesinde artan hırsızlık olayları nedeniyle vatandaşlar, valiliğe verilmek üzere imza kampanyası başlattı.

25.11.2013 09:44  Güncelleme: 09:50

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinin Akpınar Mahallesi'nde artan hırsızlık olayları vatandaşı canından bezdirdi. Mahalle sakinlerinden Ersin Yıldırım, 5 günde evine 3 defa hırsız girdiğini söyledi. Bunun üzerine vatandaşlar valiliğe verilmek üzere imza kampanyası başlattı.

Akpınar Mahallesi'nde hırsızlık vakalarının son dönemlerde artması, vatandaşların tepkisine sebep oluyor. Mahalle sakinleri, emniyet yetkililerinden yardım istedi. Mahalle sakinleri, son 3 ayda hırsızlık olaylarının arttığına dikkat çekerek, havanın kararmasından sonra evde oturmaya korktuklarını söyledi. Öte yandan bazı vatandaşların evlerinin camlarında ve balkonlarında tedbir aldıkları görüldü. Vatandaşlar, mahallenin güvenliği için imza topladıklarını ve bunu valiliğe vereceklerini ifade etti.

Her akşam mahallede hırsızlık olduğuna dikkat çeken İsmail Şeker, "Hemen hemen her gece iki ya da üç eve hırsız giriyor. Biz bu konuyu polise defalarca bildirdik. Bazen yakalananlar oluyor, ama daha sonra salıyorlar. Artık hepimiz mahallede hırsız nöbeti tutmaya başladık" dedi.

Evine hırsız giren Adem Yılmaz ise, "Yaklaşık 1 ay önce evime hırsız girdi. Evime gittiğimde her yerin alt üst olduğunu gördüm. Evde değerli eşyalarımız vardı, hepsi çalınmış" diye konuştu.

Evine 5 günde 3 kere hırsız girdiğini ifade eden Ersin Yıldırım da şunları söyledi: "Hiçbir şey bulunmadığı halde gün aşırı evime hırsız girdi. Aradan girmiş ve kapıyı kilitlemiş. Biz eve geldiğimizde kapıyı açamadık. Evde hiçbir şey bulamadığı halde tekrar tekrar giriyor." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmangazi'de Hırsızlara Karşı İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement