Mahmut Tanal: Hem Milli Servet Olarak Buğday Telef Oluyor ve Aynı Zamanda da Hayvanlar Ölüyor - Son Dakika
Güncel

Mahmut Tanal: Hem Milli Servet Olarak Buğday Telef Oluyor ve Aynı Zamanda da Hayvanlar Ölüyor

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, ithal edilen ve İzmir Limanı’ndan TIR’lara yüklenen buğdayların yola döküldüğünü belirterek, “İthal buğdayın üstü brandayla kapatıldığı halde TIR ve kamyonların kenarlarında açıklık olduğu için, açıklık nedeniyle rüzgarda buğday döküle döküle gidiyor. Hem milli servet olarak buğday telef oluyor ve aynı zamanda da hayvanlar ölüyor” dedi.

07.11.2022 12:14  Güncelleme: 12:19

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, ithal edilen ve İzmir Limanı'ndan TIR'lara yüklenen buğdayların yola döküldüğünü belirterek, "İthal buğdayın üstü brandayla kapatıldığı halde TIR ve kamyonların kenarlarında açıklık olduğu için, açıklık nedeniyle rüzgarda buğday döküle döküle gidiyor. Hem milli servet olarak buğday telef oluyor ve aynı zamanda da hayvanlar ölüyor" dedi.

Mahmut Tanal, bugün yaptığı açıklamada, ithal edilen ve İzmir Limanı'ndan TIR'lara yüklenen buğdayların yola döküldüğünü belirterek yetkilileri göreve çağırdı. Yola dökülen buğdayları gösteren Tanal, şunları söyledi:

"HEM BUĞDAY TELEF OLUYOR AYNI ZAMANDA DA HAYVANLAR ÖLÜYOR"

"İzmir Limanı'nda, ithal edilen buğday TIR'lara bindiriliyor, üstü brandayla kapatılıyor. İthal buğdayın üstü brandayla kapatıldığı halde TIR ve kamyonların kenarlarında açıklık olduğu için, açıklık nedeniyle rüzgarda buğday döküle döküle gidiyor. Kuşlar da yollara dökülen buğday tanelerini yemek için geliyor. Kuşlar yola konunca araçlar çarpıyor ve hayvanlar ölüyor. Hem milli servet olarak buğday telef oluyor ve aynı zamanda da hayvanlar ölüyor. Yetkilileri bu anlamda göreve davet ediyorum."

Mahmut Tanal: Hem Milli Servet Olarak Buğday Telef Oluyor ve Aynı Zamanda da Hayvanlar Ölüyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mahmut Tanal: Hem Milli Servet Olarak Buğday Telef Oluyor ve Aynı Zamanda da Hayvanlar Ölüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement