Maktul Yakınlarından Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Maktul Yakınlarından Teşekkür Ziyareti

Maktul Yakınlarından Teşekkür Ziyareti

Aksaray'da cinayete kurban gittikleri ortaya çıkartılan Bayram Seviç ve Abdülaziz Yiğit'in yakınları Aksaray Emniyet Müdürü Mustafa Şahin'i ziyaret etti.

19.10.2012 13:58  Güncelleme: 14:10

Aksaray'da 2006 yılında kayıplara karışan ve özel ekip tarafından 6 yıl sonra 3 aylık bir çalışma sonucu cinayete kurban gittikleri ortaya çıkartılan Bayram Seviç ve Abdülaziz Yiğit'in yakınları Aksaray Emniyet Müdürü Mustafa Şahin'i ziyaret etti.

Aksaray Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, geçmişte yapılan çalışmalarda birçok kayıp şahsı sağ bulup ailesine teslim ettiklerini belirterek, "Keşke bunlar içinde aynı şeyi yapabilseydik. Ama 6 sene önce olmuş bir olay, dosyayı yeninden incelemeye aldık. Mevcut çalışmalarımızla yetinmeyip geçmişte üstü kapalı kalmış olayların üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüzce aydınlatılmasına yönelik artı çalışma yapalım dedik. Bizim bunda mutluluğumuz adaletin tecellisi, hakkın yerini bulması. Ümidimiz kayıp arkadaşlarımızı sağ salim bulup sizlere teslim etmekti. Ama maalesef bir cinayete kurban gittikleri ortaya çıktı. Ancak adaletin tecellisi bizi mutlu ediyor. Ben emenim ki, sizin buraya gelmeniz bizim en büyük mutluluğumuz" dedi.

6 yıl önce kaybolan babası Bayram Seviç'in diğer illerde yapılan çalışmalar sonucu bulunamadığını ve Aksaray Emniyet Müdürlüğü'nün olayı 3 ayda aydınlattığını belirten Cumali Seviç, acılarının büyük olduğunu söyledi. Seviç, babalarının en azından cesedinin bulunduğu ve olayın aydınlatıldığı için Aksaray polisine teşekkür etti.

6 yıldır kocasının ölüsünü veya dirisini bulmak için gitmediği kapı kalmadığını anlatan cinayet kurbanlarından Abdülaziz Yiğit'in eşi Şengül Yiğit, "Eşimin her şeyini öğrendim. 6 senedir benim girmediğim kapı kalmadı. Televizyona kadar da çıktım, yüzüme herkes kapı kapattı ama Allah binlerce kez razı olsun polisimizden olayı aydınlattı" dedi.

Aksaray'da 6 yıl önce kayıp müracaatı yapılan hurdacı Bayram Seviç ve Abdülaziz Yiğit'in başlarından vurularak öldürüldüğü ortaya çıkmış, 2 zanlı operasyonla yakalanarak tutuklanmıştı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maktul Yakınlarından Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement