Malatya Cinayete Kurban Giden Anne ve Kızı Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Malatya Cinayete Kurban Giden Anne ve Kızı Toprağa Verildi

Malatya Cinayete Kurban Giden Anne ve Kızı Toprağa Verildi

Malatya'da pompalı tüfekle öldürülen anne ve 1,5 yaşındaki çocuğu gözyaşları arasında toprağa verildi.

27.10.2012 16:18

6) ÖLDÜRÜLEN ANNE 5 AYLIK HAMİLEYDİ

Malatya'da pompalı tüfekle öldürülen anne ve 1,5 yaşındaki çocuğu gözyaşları arasında toprağa verildi. Cinayete kurban giden annenin 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Dün Hatunsuyu Caddesi üzerinde kurban kesiminden dönen Kalkan ailesinin önü husumetli oldukları komşuları Mehmet Emin Tetik ve kardeşi Hamit Tetik tarafından kesilmiş ve Ali Tetik'in pompalı tüfekle ateş açması sonucu Leyla Kalkan(32) ile kucağındaki 1,5 yaşındaki kızı Melisa Kalkan ağır yaralanmıştı. Kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybeden anne ve minik kızı yapılan otopsilerinin ardından Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öğlen namazı sonra kılınan cenaze namazında, bir güvenlik şirketinde çalışan baba Emir Kalkan fenalaşınca sağlık görevlileri müdahale etti. Kılınan namazın ardından anne ve kızı gözyaşları arasında yan yana defnedildi. Öldürülen anne Leyla Kalkan'ın 2 kız çocuğunun bulunduğu ve 5 aylık hamile olduğu ifade edildi.

Cinayetten sonra kaçan zanlılar ise Battalgazi ilçesinde saklandıkları evde yakalandı. Cinayeti işledikleri tüfekle ele geçirilen iki kardeş Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Adliyeye Sevk edildiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya Cinayete Kurban Giden Anne ve Kızı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement