Malatya'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Tutuklama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Tutuklama

Malatya\'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Tutuklama
02.01.2019 16:32

MALATYA'da polis tarafından silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 tabanca, 56 av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

MALATYA'da polis tarafından silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 tabanca, 56 av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte silah kaçakçılığı yapıldığı belirlenen 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler adreslerde yaptıkları aramalarda 7 ruhsatsız tabanca, 56 av tüfeği ve farklı çaplarda 85 mermi ele geçirdi. Silahlara ve mermilere el koyan polis, 4 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 2 şüpheli ise tutuklandı.

? - Malatya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Tutuklama - Son Dakika


Advertisement