Malatya?da Vahşet; 2 Çocuğunu ve Eşini Hunharca Katletti - Son Dakika
Güncel

Malatya?da Vahşet; 2 Çocuğunu ve Eşini Hunharca Katletti

Malatya?da Vahşet; 2 Çocuğunu ve Eşini Hunharca Katletti

Malatya güne yaşanan korkunç vahşet haberi ile uyandı.

10.06.2015 15:52

Malatya güne yaşanan korkunç vahşet haberi ile uyandı. Kentte, temizlik işçisi olarak çalışan Selahattin Güneş, önce eşini sonra uyuyan 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdü.

Cevherizade Mahallesi'nde yaşanan kan donduran vahşette gün gece işten gelen temizlik işçisi Selahattin Güneş(35) iddiaya göre önce eşi Ayşe Güneş(35)?i daha sonra uyuyan 9 yaşındaki Miraç ve 5 yaşındaki Berrak'ı hunharca katletti.

Eşini ve çocuklarını vahşice katleden zanlı daha sonra iddiaya göre kızkardeşini arayarak cinayeti söyledi. Kızkardeşinde durumu polise bildirmesi ile kısa sürede olay yerine gelen ekipler, evin dışında bekleyen şahsı gözaltına alırken eve yaptıkları imcelemelerde anne ve çocukların kanlar içindeki cesetlerine ulaştılar.

Evde yapılan incelemelerin ardından anne ve çocukların cesetleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken gözaltına alınan zanlının ise sorgusu sürüyor. Otopsi işlemlerinin ardından cenazelerin Bingöl'e gönderileceği öğrenilirken, polis olayla İlgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya?da Vahşet; 2 Çocuğunu ve Eşini Hunharca Katletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement