Malatya Örnek Ahilik Etkinlikleri Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Malatya Örnek Ahilik Etkinlikleri Yapıyor

Malatya Örnek Ahilik Etkinlikleri Yapıyor

Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı dolayısıyla Ticaret İl Müdürü Ahmet Debirbağ, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve bazı Esnaf Odası Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiler.

20.09.2017 14:43

Ahilik Haftasını dolu dolu, güzel etkinliklerle geçirdiklerini belirten Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, "Büyükşehir Belediye Başkanımız programların düzenlenmesinde bize destek veriyor. Ahilik ve Esnaf Bayramı etkinliklerimizi Malatya esnafına yakışan bir düzende halkımızın da katılımıyla yapıyoruz. Desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkür ederiz" dedi.

Ahilik Kültürünün Osmanlı'dan bugüne kadar gelmesinin çok önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Güzel geleneklerin devam etmesi toplumların refah seviyelerini yükseltir. Malatya bu anlamda birçok kente örnektir. Ahilik Haftası vesilesiyle düzenlenen güzel programlarla halk bir araya geliyor. Bu geleneğin Malatya'da kutlanması bizleri de mutlu ediyor" dedi.

Ziyaret sırasında, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Malatya Örnek Ahilik Etkinlikleri Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement