Manisa Emniyet Müdürü Erhan Alkaya Göreve Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa Emniyet Müdürü Erhan Alkaya Göreve Başladı

Manisa Emniyet Müdürü Erhan Alkaya Göreve Başladı
17.02.2014 19:18  Güncelleme: 19:32

Manisa Emniyetinde düzenlenen törene gelen yeni Emniyet Müdürü Erhan Alkaya'yı eski müdür, yardımcıları, şube müdürleri ve emniyet amirleri karşıladı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle yeni Emniyet Müdürü Erhan Alkaya'yı eski Müdür Yunus Çetin, yardımcıları, şube müdürleri ve emniyet amirleri karşıladı.

Her iki müdür daha sora makama geçerek devir teslim töreni yaptı. Manisa'dan merkeze atanan eski Emniyet Müdürü Yunus Çetin, 18 Kasım 2011 tarihinde başladığı Manisa Emniyet Müdürlüğü görevini bugün noktaladığını söyledi. Yaklaşık 2 buçuk yıl Manisa'nın daha huzurlu ve güvenli bir il olması için çalıştıklarını ileri süren Çetin, 'Bu süre içerisinde görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimiz inancındayım. Hizmet etmekten her zaman mutluluk duyduğum Manisalı hemşerilerime veda ederken, bu zaman zarfında gösterdikleri güven ve destekten dolayı teşkilatım ve şahsım adına teşekkürlerimi sunarım. Manisamıza hizmetin onurunu taşımanın ve sorumluluğunu üstlenmenin mutluluğunu, sahsımın ve ailemin hayat boyunca şerefle taşıyacağımö dedi.

Manisa'nın yeni Müdürü Erhan Alkaya da yaptığı konuşmada şunları söyledi: 'Yeni atama ile birlikte görevi devraldık. Sayın Yunus Çetin'in gösterdiği başarıyı daha üst seviyelere çıkararak, vatandaşlarımızın da desteğini alarak en iyi hizmeti vereceğiz. Biz bu bayrağı teslim aldık, bizden bayrağı teslim alacak arkadaşımız göreve gelene kadar 24 esasına göre hizmetimizi sürdüreceğizö

Daha sonra Erhan Aklaya, eski Müdür Yunus Çetin'i özel aracına kadar yolcu etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Emniyet Müdürü Erhan Alkaya Göreve Başladı - Son Dakika


Advertisement