Manisa Kafedeki Yangın 6 Katlı Apartmanda Zarar Yarattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa Kafedeki Yangın 6 Katlı Apartmanda Zarar Yarattı

07.11.2017 11:54

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, tadilatta olan zemin kattaki kafenin mutfağında başlayan yangın, üstteki dairelere sıçrayarak 6 katlı binada büyük çaplı hasara yol açtı.

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, tadilatta olan zemin kattaki kafenin mutfağında başlayan yangın, üstteki dairelere sıçrayarak 6 katlı binada büyük çaplı hasara yol açtı. Peker Mahallesi Avni Gemicioğlu Caddesi üzerinde yer alan, 6 katlı bir apartmanın zemin katında bulunan tadilattaki bir kafenin mutfağında, bugün saat 05.00'te, elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın başladı. Büyüyen yangın, apartmanın üst katındaki dairelere sıçradı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden gelen 4 itfaiye aracı çalışma başlattı. Alevler, binanın teras katına kadar ulaşırken, bina sakinleri tahliye edildi. İtfaiyenin 1 saatlik çabası sonrasında yangın söndürüldü. Binada büyük çaplı yangın oluştu. Gün ağırınca itfaiye ekiplerinin yaptıkları ön incelemede, yangının işyerinin mutfağından çıktığı ve binanı dış mantolama sisteminin tutuşmasıyla birlikte üst katları sıçradığı tespit edildi. Yangının kesin çıkış nedenin araştırıldığı belirtildi. Polis, yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

Apartmanın 4'üncü katında yaşayan Tahir Çatal, "Yangın sırasında annem ve ablam ile iki çocuğum yatak odasında uyuyorlarmış. Sonra yangını hissettikleri zaman hemen ayakkabılarını bile giymeden evi boşaltmışlar. Bana da gecede haber verdiler. İzmir'de oturuyordum ve apartopar sabah Manisa'ya geldim. Allah'tan can kaybımız olmadı. Ancak evde hasar büyük" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Kafedeki Yangın 6 Katlı Apartmanda Zarar Yarattı - Son Dakika


Advertisement