Manisaspor: "Lig Bizim İçin Bu Hafta Başlıyor" - Son Dakika
Güncel

Manisaspor: "Lig Bizim İçin Bu Hafta Başlıyor"

Manisaspor: "Lig Bizim İçin Bu Hafta Başlıyor"

Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, geçen hafta 3-0 kaybettikleri Kocaeli Birlikspor maçını oynanmamış saydığını belirtti, "Lig, bizim için bu hafta oynayacağımz Amed Sportif karşılaşmasıyla yeniden başlayacak" dedi.

21.10.2015 16:54

Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, geçen hafta 3-0 kaybettikleri Kocaeli Birlikspor maçını oynanmamış saydığını belirtti, "Lig, bizim için bu hafta oynayacağımz Amed Sportif karşılaşmasıyla yeniden başlayacak" dedi.

Şampiyonluk için maç başına 2 puan ortalaması hedeflediklerini hatırlatan Taner Taşkın, şu anda hedefin 1 puan gerisinde olduklarını belirtti, "Geride kalan 6 haftada 4 deplasman, 2 iç saha müsabakası oynadık. Kupayı da hesaplarsak, 5 deplasmana gittik. Yorucu olan bu sürecin yanı sıra maddi sorunlar motivasyonumuzu bozdu. Ancak taraftarımız endişe etmesin. Bu sıkıntıyı atlatacağız" dedi.

Önlerinde 6 haftalık yeni bir dönem olduğuna işaret eden Taner Taşkın, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu periyotta 4 iç saha, 2 deplasman maçı oynayacağız. Taraftarımızın önünde oynayacağımız müsabakalarda kayıp vermezsek, yeniden arzu ettiğimiz yere geliriz.

Bu haftaki Amed Sportif karşılaşması bizim için yeni bir başlangıç olacak. Bundan sonraki süreçte de sahada seyirciye zevk veren, mücadele düzeyi yüksek, kolektif futbolun gereklerini yerine getiren bir Manisaspor olacak. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Liderle aramızda 1 puan var. Biz bu farkı kapatıp, tekrar zirveye çıkarız."

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor: 'Lig Bizim İçin Bu Hafta Başlıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement