Mardin'de Hırsızlık - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Hırsızlık

Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde, çaldıkları altın, para ve döviz ile 51 küçükbaş hayvan ve altın bilezik satın aldıkları öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

13.01.2018 13:12

Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde, çaldıkları altın, para ve döviz ile 51 küçükbaş hayvan ve altın bilezik satın aldıkları öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, TOKİ Konutları'nda bir evden 3 altın zincir, 2 taşlı yüzük, 4 altın küpe, 2 bileklik, reşat altın ve 60 avro çalınmasıyla ilgili çalışma başlatıldı.

Çaldıkları altınları kuyumcuya sattıkları belirlen 2 zanlı gözaltına alındı. Zanlıların daha önce de çaldıkları malzemeleri satarak 51 küçükbaş hayvan ve altın bilezik aldığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Çalıntı malları satın alan kuyumcu hakkında da adli işlem başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin'de Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement