Operasyon Düzenlenen Suriyelilerin Evinden Cephanelik Çıktı - Son Dakika
Güncel

Operasyon Düzenlenen Suriyelilerin Evinden Cephanelik Çıktı

Operasyon Düzenlenen Suriyelilerin Evinden Cephanelik Çıktı

Mardin'de Suriyelilerin ikamet ettiği eve düzenlenen operasyonda uçaksavar, kaleşnikof, biksi, doçka ve M-16 marka silahlarına ait toplam 3 bin 90 fişek ele geçirildi.

23.03.2015 13:45  Güncelleme: 14:07

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü, Suriyelilerin ikamet ettiği bir eve düzenlenen operasyonda uçaksavar, kaleşnikof, biksi, doçka ve M-16 marka silahlarına ait toplam 3 bin 90 fişek ele geçirdi.

"OPERASYON YAPTIK"

Yapılan açıklamada, Suriye uyruklu S.A. (23) ve A.A.'nın (29) mermi ticareti yaptıklarının belirlenmesi üzerine mühimmatları sakladıkları Kızıltepe ilçesi Günlüce Mahallesi'nde bulunan bir barakaya operasyon yapıldığı belirtildi.

CEPHANELİK ÇIKTI

Mardin Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'na bağlı görevlilerce barakada yapılan aramada, 2 bin 390 kaleşnikof, 450 biksi, 94 doçka, 84 uçaksavar ve 65 adet M-16, marka silahlara ait fişek ile laser tabanca ve tabancaya takılı şarjör ile 11 adet fişek ele geçirildiği kaydedildi.

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan S.A. ve A.A. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanırken, mühimmatları kaçak yollarla Suriye'den getirildikleri öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Operasyon Düzenlenen Suriyelilerin Evinden Cephanelik Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Kara: Başımızda bır bunlar eksıktı tamam olduk 16 1 Yanıtla
  • ...: Allah belanı versin akp 14 2 Yanıtla
    yaşar: allah senin belanı versin ismini yazamayan varlık 0 9 nurii: ismimide yazarım adresimide veririm vatan haini zürriyetiniz batsın vatansız sığıntı yaşar bu pkklıları savunan vatan haini yaşar inşallah suriyelilerin attığı bu molotofla senin bellanı bulacan inşallah 6 1 tunaa: yaşar denen bayraksız Allah seninde belanı versinki bu pkklılara laf söyletmiyon beleşçi sığıntı 4 0
  • Halk 31: Surîyeli araçların hiç biri aranmıyor cirit atıyorlar 14 1 Yanıtla
  • :D: Bunlar kimin Suriyeli Kardeşiydi Acaba ????????????????????????????? 12 2 Yanıtla
  • .....: bu silahları tsk kendi veriyor suriyelilere işide vermeleri için tabi bir ihbarda yakalanınca medyada duyunca surriyelilerin üzerinde bırakılıyor kendim bizzat gördüm 5 9 Yanıtla
  • kafkas beyi: bunlar pkk ya secimzonrası hazırlık bölücülere cephane 10 1 Yanıtla
  • Halk 31: Surîyeli araçların hiç biri aranmıyor cirit atıyorlar 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement