Marmara Caddesinde Bedava Döner - Son Dakika
Güncel

Marmara Caddesinde Bedava Döner

Marmara Caddesinde Bedava Döner

Değirmenci sayesinde vatandaş bedava Bursa İskender yedi.

14.12.2012 17:16  Güncelleme: 17:28

Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Avcılar'ın en gözde caddesi Marmara'da dün bedava Bursa İskender Kebap dağıtıldı. Şanlısı olanlar İskender Kebap'ın eşsiz lezzetini tamda fırsatı buldu. Bursa İskender Kebap'ın 19. Şubesinin açılış kurdelesini Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci kesti. Değirmenci kurdeleyi kestikten sonra, "Bu gün herkes bedava Bursa İskender yiyebilir" diyerek büyük bir sürpriz yaptı. Açılışı bekleyen vatandaşlar döner kuyruğuna girdi. Mustafa Değirmenci mekandan ayrılana kadar işletme sahipleri halka ücretsiz Bursa İskender ikram etti.

Bursa İskender Kebap İşletmesi yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı Avcılarda böyle bir zincirinin halkası açtıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Avcıların bir sakini olarak halkımıza Bursa İskender Kebap'ın lezzetini sunmaktan dolayı çok mutluyum. Davetimize katılan başta belediye Başkanımızı olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ederim" dedi. Helvacı yönetim Kurulu üyeleri Caner Helvacı, Cem Demirkol ve Gökhan Durmaz ile Murat Alan adına Avcılar Belediye Başkanına onur plaketi verdi.

AVCILARIN GENÇLERİNİ ÇALIŞTIRIN

Mustafa Değirmenci ise Avcılarda açılışını yaptığı Bursa İskender Kebap yöneticilerinden ilginç bir rica da bulundu. Değirmenci, "Burada ve bundan sonra açılacak mekanlarınızda Avcıların çocuklarını çalıştırmanızı rica ediyorum. Çünkü Avcıların genç ve dinamik bir nüfusu var. Bol kazançlar diliyorum. Bu işletme Avcılarımıza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marmara Caddesinde Bedava Döner - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement