Marmaris Aksaz'da Öğrencilere Askeri Gemiyle Sefer Turu - Son Dakika
Güncel

Marmaris Aksaz'da Öğrencilere Askeri Gemiyle Sefer Turu

Marmaris Aksaz\'da Öğrencilere Askeri Gemiyle Sefer Turu

Aksaz'da öğrencilere askeri gemiyle sefer turuMuğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir grup ortaokul öğrencisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında askeri gemiyle iki saat süren bir sefere çıkartıldı.

18.03.2016 22:47

Aksaz'da öğrencilere askeri gemiyle sefer turu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir grup ortaokul öğrencisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında askeri gemiyle iki saat süren bir sefere çıkartıldı. Seferde bir tatbikatı da izleyen öğrenciler, etkinlikten memnun kaldı.

Marmaris Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nca 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında, siviller için deniz seferi düzenlendi. Yaklaşık 50 sivilin katıldığı etkinlikle, bir dizi tatbikat da düzenlendi. Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'ndan hareket eden 'TCG Gazeiantep' fırkateynine alınan öğrencilere, Güney Görev Grup Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici de eşlik etti. Gemiye gelen öğrencilere önce şapka hediye edildi. Sonrasında gemi hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı. Minikler, fırkateynin Savaş Harekat Merkezi'nde (SHM), komutan koltuğuna oturarak gemi hakkında kapsamlı bilgi aldı. Öğrenciler son olarak etkinlik kapsamında düzenlenen füze eğitimini izledi. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonunda öğrenciler, gemiden memnun olarak ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Aksaz'da Öğrencilere Askeri Gemiyle Sefer Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement