Marmaris'te Yürüyüş Grubunun Mahsur Kalması - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Yürüyüş Grubunun Mahsur Kalması

Marmaris\'te Yürüyüş Grubunun Mahsur Kalması

Marmaris'te dağda mahsur kalan yürüyüş grubunun kurtarılmasında görev alan ekipler, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral tarafından takdir belgesi ve şiltle ödüllendirildi.

13.12.2012 12:20

Marmaris'te dağda mahsur kalan yürüyüş grubunun kurtarılmasında görev alan ekipler, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral tarafından takdir belgesi ve şiltle ödüllendirildi.

Beldibi beldesinin Gökbel mevkisinde yaklaşık 10 gün önce ormanlık ve dağlık alanda mahsur kalan yürüyüş grubunun kurtarılmasında görev alan AKUT Marmaris birimi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine Kaymakamlık'ta düzenlenen törenle Kaymakam Saral tarafından ödülleri verildi.

Yürüyüş grubunun kaybolduğu ihbarının alınmasının ardından sivil toplum kuruluşu ve devlet kurumlarının koordineli bir şekilde çalıştığını belirten Saral, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurtarılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Özellikle AKUT ekibimiz, bu tür operasyonlarda ne kadar tecrübeli olduğunu gösterdi. Ayrıca bu operasyon sayesinde Marmaris'teki ekiplerin böyle bir olayda kısa sürede bir araya gelerek koordineli bir şekilde çalıştıklarını ispat etti" dedi.

Törende ekipleri adına Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Orman İşletme Müdürü Özkan Şahin, Jandarma Komutanlığı'ndan Üsteğmen Necip Kacar ve AKUT üyelerine belge ve şiltleri verildi.

Beldibi beldesinde 2 Aralık'ta yürüyüşü çıkan ve Vergi Dairesi çalışanlarından oluşan 7 kişilik gruptan 5'i ormanlık ve dağlık alanda kaybolmuştu. 4 kişi gece bulunmuş, dağda mahsur kalan bir kadına ise ekipler 21 saat sonra ulaşmıştı.

Muhabir: Levent Kişi

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Yürüyüş Grubunun Mahsur Kalması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement