Mavi Bir Gelecek İçin Mavi Kareler - Son Dakika
Güncel

Mavi Bir Gelecek İçin Mavi Kareler

Mavi Bir Gelecek İçin Mavi Kareler

Bennu Gerede imzalı karelere, aynı temayla düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler de eşlik ediyor.

13.09.2012 13:25  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Blue'Safe Mavi Kale tarafından düzenlenen sergi, 17 Eylül - 01 Ekim tarihlerinde izlenebilecek.

Yapı sektörüne, Mardav, Kalekim ve Dow Chemical tarafından armağan edilen Blue'Safe Mavi Kale, "Yalıtımın Mavi Yüzü" sergileriyle ısı yalıtımınının enerji tasarrufundaki önemine dikkat çekiyor. "Yalıtımın Mavi Yüzü" projesi kapsamında, sosyal sorumluluk çalışmalarıyla dikkat çeken ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, yalıtımın önemini vurgulayan farklı kompozisyonlar oluşturarak 'mavi kareler' çekti. Bennu Gerede'nin fotoğrafları ve aynı konseptle hayata geçirilen fotoğraf yarışmasının eserleri Avrupa'nın en yüksek binası İstanbul Sapphire Çarşı'da sergileniyor.

Bennu Gerede'nin fotoğraflarında yalıtım ürünleri şekil değiştiriyor. Binalarda kullanılan yalıtım malzemeleri fotoğraflarda kimi zaman bir şezlong, kimi zaman bir kaykay kimi zaman da bir köpek kulübesi olarak görülüyor. Çalışmaların hepsinin ortak yönü ise yalıtımın hayatı nasıl sarıp sarmaladığını ziyaretçilerine fark ettirmesi.

Sergide, "Yalıtımın Mavi Yüzü" fotoğraf yarışmasının dereceye giren eserleri de yer alıyor. Katılımcıların 500 fotoğrafla başvurduğu yarışmadan seçilen eserler, yalıtıma farklı bir bakış açısı kazandıracak. Birbirinden çarpıcı karelerin yer aldığı bu karma sergi, 17 Eylül – 01 Ekim tarihlerinde İstanbul Sapphire Çarşı ana giriş katında izlenebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mavi Bir Gelecek İçin Mavi Kareler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement