MBA Okulları'nın yeni dönem öğrenci senato seçimi gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

MBA Okulları'nın yeni dönem öğrenci senato seçimi gerçekleşti

MBA Okulları\'nın yeni dönem öğrenci senato seçimi gerçekleşti

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları modern müfredat uyguladığı NewGen Kariyer Eğitim Programı kapsamında öğrenci senatosu seçimleri gerçekleştirdi.

21.10.2022 13:56  Güncelleme: 13:59

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları modern müfredat uyguladığı NewGen Kariyer Eğitim Programı kapsamında öğrenci senatosu seçimleri gerçekleştirdi.

Tüm kampüslerden Senato Kuruluna seçilen öğrencilerin Senato Başkanı, Senato Başkan Yardımcısı, CIP Başkanı, Teknoloji Başkanı, Projeler ve Strateji Başkanı, Kulüpler Başkanı, Mali İşler Başkanı, Medya ve İletişim Başkanı olarak daha iyi bir dünya, daha iyi bir ben kimliği için çalışmalarını yıl boyunca sürdürecekleri belirtildi.

"ÖĞRENCİ SENATOLARIMIZ BİZİM İLHAM VEREN GÜCÜMÜZ"

Senato Öğrencileri ile bir araya gelerek gelecek dönem yapacakları projeler hakkında fikir alışverişi yaptıklarını söyleyen Medicana Eğitim Grubu CEO'su Ayfer Batı, "MBA Okulları olarak kendi mükemmelinize ulaşmanız ve hayallerinize liderlik becerilerinizle yön vermeniz bizim için çok kıymetli. Eğitimi birlikte dönüştürmeli, okuldaki yaşama kültürümüzü sizin tutku alanlarınızla dönüştürecek, sınıfların kapısını hayallerinize açmak için eğitim yönetimimizde sizlere söz hakkı vereceğiz. Öğrenci senatolarımız bizim ilham veren gücümüz, bu nedenle her zaman tutku alanlarınızda derinleşin ki birlikte Daha İyi Bir Dünya, Daha İyi Bir Ben kimliğinin yenilikçi paydaşları olalım." İfadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MBA Okulları'nın yeni dönem öğrenci senato seçimi gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement