MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Başvuruları Başladı - Son Dakika
Güncel

MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Başvuruları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında yiyecek ve içecek hizmetleri alanında öğrenim gören öğrencilerin katılacağı 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması' düzenliyor. Yarışmaya başvurular 2 Nisan'a kadar sürecek. Yarışma, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında yiyecek içecek hizmetleri alanında eğitim öğretim gören öğrencilere mutfak sanatlarındaki ustalıklarını gösterme ve Türk mutfağının zengin geçmişini gelecek nesillere aktarma fırsatı sunacak. Bölge birincileri İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 4 Mayıs'taki büyük finale katılacak.

24.03.2024 15:32  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında yiyecek ve içecek hizmetleri alanında öğrenim gören öğrencilerin katılacağı "MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması" düzenliyor. Yarışmaya başvurular 2 Nisan'a kadar sürecek.

MEB'den yapılan açıklamaya göre, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından "MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması" düzenlendi.

Yarışma, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında yiyecek içecek hizmetleri alanında eğitim öğretim gören öğrencilere mutfak sanatlarındaki ustalıklarını gösterme ve Türk mutfağının zengin geçmişini gelecek nesillere aktarma fırsatı sunacak.

Yarışma başvuruları 2 Nisan'a kadar https://gastrofest.meb.gov.tr adresinden gerçekleştirilecek ve belirlenen 28 gastronomi bölgesinde tüm illerin katılımıyla 15-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Bölge birincileri İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 4 Mayıs'taki büyük finale katılacak.

MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Başvuruları Başladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Başvuruları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement