Media Markt'tan % 30'a Varan İndirim - Son Dakika
Güncel

Media Markt'tan % 30'a Varan İndirim

Media Markt\'tan % 30\'a Varan İndirim

Media Markt sadece 6-8 Eylül tarihlerinde tüm dizüstü bilgisayar ve tabletlerde geçerli olacak %30'a varan indirim fırsatı sunuyor.

06.09.2013 09:13  Güncelleme: 09:14

Media Markt teknoloji meraklılarını çok özel bir kampanya ile buluşturuyor. Sadece 6-8 Eylül tarihlerinde tüm dizüstü bilgisayar ve tabletlerde geçerli olacak %30'a varan indirim fırsatı sunuyor.

Dünya markalarını, bol çeşit, düşük fiyat ve en kaliteli hizmet anlayışı ile sunan Avrupa'nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt, düşük fiyat arayanları cazip indirim fırsatıyla karşılıyor. Türkiye'de 29 mağazanın yanı sıra www.mediamarkt.com.tr adresinde de satışa sunulacak %30'a varan indirimli tüm dizüstü bilgisayar ve tabletler sahiplerini bekliyor.

Kampanya süresince indirimli ürünlerde World ve Axess kredi kartlarına peşin fiyatına 12, Advantage, Bonus, Maximum ve Card Finans kredi kartlarına ise peşin fiyatına 6 taksit imkanı sunuluyor.

İndirimin yanı sıra "Aile internet güvenlik" paketinden "anti-virüs korumasına", "bilgisayar ilk kurulum premium" paketinden "Tablet Bilgisayar Ekran Koruma jelatin uygulamasına" kadar satış sonrası Power Service Hizmetleri çok düşük ücretler karşılığında müşterileri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Media Markt'tan % 30'a Varan İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement