Medline Acil Sağlık Tıp Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Medline Acil Sağlık Tıp Bayramı'nı Kutladı

Medline Acil Sağlık Tıp Bayramı\'nı Kutladı

Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek en önemli hazine olsa da bazen hastalıklarla hiç beklenmedik bir anda karşılaşılır.

15.03.2013 15:55

Bu gibi durumlarda ise sağlık çalışanlarının üstün çabalar gösterdiğini belirten Medline Acil Sağlık Operasyonlardan Sorumlu Direktör Dr. Barış Mutluer, tüm sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarından dolayı Tıp Bayramı'nı kutladı.

Kişiler yaşamları boyunca birçok sağlık sorunu ile karşı karşıya gelirler. Özellikle bir anda meydana gelen rahatsızlıklarda zamanında ve bilinçli olarak yapılan ilkyardımın hayat kurtardığını belirten Medline Acil Sağlık Operasyonlardan Sorumlu Direktör Dr. Barış Mutluer, özverili ve titiz çalışmaları ile hastalara yeniden yaşam şansı sunan tüm sağlık çalışanlarının kutsal bir görev üstlendiklerini de söylüyor.

Medline Acil Sağlık Operasyonlardan Sorumlu Direktör Dr. Barış Mutluer: "Sağlık alanında her geçen gün yeni bir gelişmenin yaşanması doktorlarımızın üstün çabaları sonucu ortaya çıkıyor. İnsan sağlığını tüm değerlerin üzerinde tutan sağlık çalışanları, hastaların hayata yeniden tutunmasını sağlıyor. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle kişileri sağlıklarına kavuşturabilmek için en zor koşullarda bile yılmadan görev yapan tüm sağlık çalışanlarının bayramlarını kutluyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Medline Acil Sağlık Tıp Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement