Mehmet Şimşek: Bu Dalgalanmalar Geçicidir - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Mehmet Şimşek: Bu Dalgalanmalar Geçicidir

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

* Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek,"Kurda bir miktar dalgalanma var. Bu dalgalanmalar geçicidir.

* Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek,

"Kurda bir miktar dalgalanma var. Bu dalgalanmalar geçicidir. Hükümet olarak ve kurumlarımız gerekeni yapıyorlar. Ne gerekiyorsa da yapacaklar"

Haber-Kamera: Enver ALAS - İSTANBUL,DHA

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Borsa İstanbul Grubu'nun ev sahipliğinde İstinye'deki Borsa İstanbul'da düzenlenen, 'Türkiye Girişimcilik Zirvesi' katıldı. Burada bir konuşma yapan Mehmet Şimşek, kurda yaşanan dalgalanmaya ilişkin açıklama yaptı.

"HÜKÜMET VE KURUMLARIMIZ GEREKENİ YAPIYOR"

Şimşek, "Kurda bir miktar dalgalanma var. Bu dalgalanmalar geçicidir. Hükümet olarak ve kurumlarımız gerekeni yapıyorlar. Ne gerekiyorsa da yapacaklar. Piyasayı ilgilendiren boyutuyla yani enflasyonu tekrar tek haneye indirmek, cari açığı daha makul düzeylere çekmek anlamında gereken tedbirler çözümler ortaya konuluyor. İnanıyorum ki ileriki dönemde bu kendini net olarak gösterecektir" dedi.

Kaynak: DHA