Melek Tan Fatsa'da Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Melek Tan Fatsa'da Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Melek Tan Fatsa\'da Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde evlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan 12 yaşındaki Melek Tan gözyaşları arasında toprağa verildi.

18.02.2015 19:18

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde evlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan 12 yaşındaki Melek Tan gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ordu'nun Fatsa İlçesi'ne bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde oturan 41 yaşındaki Adem Tan ile 38 yaşındaki Emine Tan ve kızı Melek Tan ocaktan sızan karbonmonoksit gazından etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Tan hastanede kurtarılamazken Adem Tan ile Emine Tan sevk edildiği Samsun'da özel hastanede tedavi edildi. Adem Tan ile Emine Tan bugün Fatsa'ya gelerek kızlarının cenaze törenine katıldı. 3.5 ay önce de küçük kızları Melisa Nur Tan'ı  sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle kaybeden Tan ailesi büyük kızları Melek Tan'ın da zehirlenerek hayatını kaybetmesi üzerine kahroldu. Cenazeye katılan anne Emine Tan ve baba Adem Tan yaşadıkları büyük travmanın etkiyle kendilerini kontrol etmek de zorlandı. Ailenin Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki evlerinin önünde helalleşme esnasında acılı anne ve babanın kızlarının cenazesinin başında ağıtlar yakması cenazeye katılanların yüreğini dağladı. Melek Tan'ın cenazesine katılan sınıf arkadaşları gözyaşları içinde arkadaşlarına veda etti. Melek Tan'ın cenazesi Fatsa Orta Büyük Camiinde kılınan ikindi namazı sonrası Fatsa ilçesine bağlı Salihli Mahallesi'nde toprağa verildi. Cenaze törenine Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu ve kalabalık katıldı. - Fatsaordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Melek Tan Fatsa'da Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement