Melen Çayı'nda 1,5 Metrelik Yayın Balığı Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Melen Çayı'nda 1,5 Metrelik Yayın Balığı Yakalandı

11.06.2018 15:33

Düzce'nin Cumayeri ilçesinden geçen Melen Çayı'nda 1,5 metre boyunda ve 35 kilogram ağırlığında yayın balığı yakalandı.

Düzce'nin Cumayeri ilçesinden geçen Melen Çayı'nda 1,5 metre boyunda ve 35 kilogram ağırlığında yayın balığı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Dokuzdeğirmen köyünde rafting işletmeciliği yapan Davut Pirdal, balık tutmak için oltasını Melen Çayı'na attı.

Oltaya büyük bir şeyin takıldığını hisseden Pirdal, yaklaşık 1,5 metre boyunda ve 35 kilogram ağırlığındaki yayın balığını çekmeyi başardı.

Pirdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu kadar büyük bir yayın balığının oltaya takılabileceğini düşünmediğini belirterek, "Olta çok ağırlaştı arkadaşım Muharrem Keleş ile suya girerek balığı çıkarmak için çok çaba verdik." dedi.

Suyun içerisinde yaklaşık 20 dakika balığı dışarıya çıkarmak için uğraştıklarını anlatan Pirdal, "Suya atlayarak balığı elle kıyıya çıkarttık. Yayın balığı, görenleri de hayrete düşürdü." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Melen Çayı'nda 1,5 Metrelik Yayın Balığı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement