Meral Akşener'den Mevlüde Genç İçin Taziye Mesajı - Son Dakika
Güncel

Meral Akşener'den Mevlüde Genç İçin Taziye Mesajı

Meral Akşener\'den Mevlüde Genç İçin Taziye Mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “29 yıl önce Solingen'deki vicdansız saldırıda 5 canını kaybeden ve hayatını ırkçılıkla mücadeleye adayan Mevlüde Genç Hanım’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

30.10.2022 20:37  Güncelleme: 20:42

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "29 yıl önce Solingen'deki vicdansız saldırıda 5 canını kaybeden ve hayatını ırkçılıkla mücadeleye adayan Mevlüde Genç Hanım'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Meral Akşener, Almanya'nın Solingen şehrinde 1993 yılında yapılan ırkçı saldırıda 2 kızı, 2 torunu ve yeğeni öldürülen Mevlüde Genç'in vefatı nedeniyle bugün bir taziye mesajı yayınladı. Akşener, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj şöyle:

"29 yıl önce Solingen'deki vicdansız saldırıda 5 canını kaybeden ve hayatını ırkçılıkla mücadeleye adayan Mevlüde Genç Hanım'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Meral Akşener'den Mevlüde Genç İçin Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement