Merkezden Bahçelievler Bölgesine Hızlı Geçiş - Son Dakika
Güncel

Merkezden Bahçelievler Bölgesine Hızlı Geçiş

Merkezden Bahçelievler Bölgesine Hızlı Geçiş

Bu hafta 165'ncisi gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, başkanlık etti.

07.09.2017 17:18  Güncelleme: 17:19

Halk günü etkinliğinin 165'ncisinde vatandaşlarımızın sorunları dinlenmeye devam ediyor. Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcılarımız, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlarımız katıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlarımız ilgili personeller tarafından sorunları not alındı. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Etkinliğe katılan vatandaşlarımız, Belediyemiz çalışmalarından memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

Halk günü toplantısının sonunda Otopark ve Baks geçit hakkında Bayram öncesi açıklama yapılmıştı ve bu konuda henüz haberi olmayan vatandaşlarımız ve geniş kitlelere ulaşmak adına tekrar vurgulandı. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, Otopark ve Baks geçit hakkında bilgi verdi. Şehir merkezindeki otopark sıkıntısının büyük bir ölçüde karşılayacak olan Otopark'ın yanı sıra Bahçelievler, Yuva, Selimözer ve Karşıyaka Mahallelerine açılan ikinci bir yol Millet Bulvarı trafik sorununa da çözüm olacağını ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, Baks geçit ve Otopark'ın şehrimize hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merkezden Bahçelievler Bölgesine Hızlı Geçiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement