Mersin'de Fabrika Yatakhanesi Yandı: 3 Ölü - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Fabrika Yatakhanesi Yandı: 3 Ölü

Mersin\'de Fabrika Yatakhanesi Yandı: 3 Ölü

Mersin'in Erdemli ilçesindeki bir narenciye paketleme fabrikasının yatakhanesinde çıkan yangında 3 işçi öldü, 6 işçi de dumandan etkilendi.

05.02.2015 10:00  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli İlçesi'ndeki bir narenciye paketleme fabrikasının yatakhanesinde çıkan yangında 3 işçi öldü, 6 işçi de dumandan etkilendi.

Arpaçbahşiş Mahallesi Yeniyol mevkiindeki İliri-Karagözler Narenciye ve Sebze Meyve Paketleme Fabrikası'nın yatakhane bölümünde gece saat 02.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangında işçiler Murat Bulut (25), Mücahit Ünal (27) ve Umut Gönül (18) yanarak hayatını kaybetti. Yatakhanede kalan 6 işçi dumandan etkilendi.

Ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi'ne götürülen işçiler tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yaşamlarını kaybeden 3 kişinin cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayı duyup hastaneye gelen işçilerin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Fabrika Yatakhanesi Yandı: 3 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement