Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı Ben Artık Yokum - 1 - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı Ben Artık Yokum - 1

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı Ben Artık Yokum - 1

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı Ben artık yokum 'Kulüp için çok şeyimi verdim. Paranın yanında canımı verdim. Bir kalbim vardı, kalbimi de verdim Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, önümüzdeki ay yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmayacağını belirterek, Ben artık yoruldum. Sağlığım buna elvermiyor.

28.10.2015 22:09

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı Ben artık yokum

'Kulüp için çok şeyimi verdim. Paranın yanında canımı verdim. Bir kalbim vardı, kalbimi de verdim

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, önümüzdeki ay yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmayacağını belirterek, Ben artık yoruldum. Sağlığım buna elvermiyor. Herkes Mersin İdmanyurdu'na sahip çıksın. Yoksa yazık olur. Bu saatten sonra yokum dedi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Kahramanlı, görevi bıkacağı şeklindeki söylemlerini burada da tekrarladı. Çok sert açıklamalarda bulunan Kahramanlı, 'Bu takım neredeydi Nereye geldi Bunu hep birlikte gördük. Mersin sporuna hizmet eden birisi olarak hiçbir zaman bir beklenti içerisinde olmadım' ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Mesut Bakkal için düzenlenen imza töreninde rahatsızlandığını anımsatan Kahramanlı, 'Kulüp için çok şeyimi verdim. Parayı bir tarafa bırakın. Mersin İdmanyurdu'nun stresinden dolayı basın toplantısında kalp rahatsızlığı geçirdim. Paranın yanında canımı verdim. Bir kalbim vardı, kalbimi de verdim' diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu'nu bugüne kadar kenti sırtında taşıdığını vurgulayan Kahramanlı şöyle devam etti.

Zor bir yerde görevi bırakan bir insan değilim. Zoru başaran bir başkanım. Bu kulübe yazık olur. Bu zamana kadar hiç kimsenin kapısını çalmadım. Hiç kimseye gidip dilenmedim. Kendi imkanlarımla bu kulübü kendi sırtımda taşıdım. Ben artık yoruldum. Sağlığım buna elvermiyor. Herkes Mersin İdmanyurdu'na sahip çıksın. Yoksa yazık olur. Bugüne kadar kimseye zarar vermedim. Tek zararı kendime, aileme ve şirketime verdim. Bu kentte yatırım yaptıysam kente de Mersin İdmanyurdu'na da harcıyorum. Ama bana da yazık. Bu saatten sonra yokum. Kulüpten alacağım var ama şu anda para istemiyorum. Bir babayiğit varsa çıksın, kasaya 10 milyon TL koysun. Sonra takımın kimseye ihtiyacı kalmaz. Toplasak 50-60 milyon TL borcumuz çıkar?

Başkanlığı döneminde yaptığı 9 genel kurulda istediği desteği bulamadığını aktaran Kahramanlı, şunları söyledi

Acaba para isterler mi? diyerek kimse yönetime girmedi. Kendi imkanlarımızla yönetim oluşturup buraya kadar geldik. Bu işi tek başıma yapmam mümkün değil. Bana destek verin, sahip çıkın yine yapayım ama bu saatten sonra kendi imkanlarımla kulüp başkanlığı yapmam. Benden buraya kadar. 14 Kasım'da olağanüstü genel kurula gideceğiz. O gün oraya gitmeyeceğim. Çünkü aday değilim. O gün orda bir aday çıkmazsa, takım bir gün sonra dağılır. Herkes gider, yazık olur. Mersin İdmanyurdu bu kentin takımı ve bu takımın reklam değeri çok büyük. Biz güçlü bir takımız. Çıkış yakalayıp yolumuza devam edeceğiz. Futbolcunun içerde 2 aylık maaşı var. Bu takımı artık parayla kurtarabiliriz. Belki bundan sonra primleri arttıracağız. Futbolcu para için oynuyor. Bunun için de takıma para lazım.?

Kendisi Mersin İdmanyurdu için çalışırken, birilerinin sadece izlediğini ve bu durumun kendisi rahatsız ettiğini dile getiren Kahramanlı sözlerini şöyle tamamladı

Benim de ailem benim de çocuğum var. Çocuklarımın rızkını Mersin İdmanyurdu'na gömerken, birilerinin beni izleyip bana seyirci olması ve beni enayi yerine koyması zoruma gidiyor. Bu takım düşmez. Ekonomik sorunları çözersek ve kulübün ihtiyaçlarını giderirsek, bu takım 3 maç sonra en iyi yerde olacak.?

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı Ben Artık Yokum - 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement