Mersin İdmanyurdu'nda Hedef, Eskişehirspor Maçını Kazanmak - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu'nda Hedef, Eskişehirspor Maçını Kazanmak

Mersin İdmanyurdu\'nda Hedef, Eskişehirspor Maçını Kazanmak

Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in 24'ncü haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

12.03.2015 15:31

Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in 24'ncü haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Eskişehirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda sağanak yağmur altında gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusu ile başladı. 5'e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yapan Mersin İdmanyurdu futbolcuları, daha sonra dar alanda yan top çalıştı. Trabzonspor maçında 5 gol yiyen kalecisi Nihat Şahin'le kısa bir toplantı da yapan Çalımbay, kaleci Şahin'İ daha dikkatli olması konusunda uyardı.

Antrenmanın sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor'a farklı kaybettikleri için özgün olduklarını ifade etti. Trabzonspor maçının sıradan bir karşılaşma olmadığını ancak bu şekilde oynandığını vurgulayan Çalımbay, kendileri için şanssız bir maç olduğunu belirterek, hatalardan ders çıkarılması gerektiğini söyledi.

Deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçını en iyi şekilde bitirmek istediklerinin altını çizen Çalımbay, "Hedefimiz Eskişehirspor maçını kazanıp tekrar çıkışa geçmektir. Önümüzde daha çok maç var. Bu maçları kaybedebiliriz de. Bunlar futbolun içinde olan şeyler" ifadelerini kullandı.

Sakatlıkları bulunan Serkan Balcı ve Adem Güven'in Eskişehirspor karşısında forma giyemeyeceklerini bildiren Çalımbay, Oktay Delibalta'nın durumunun da maç saatinde belli olacağını kaydetti. Murat Ceylan'ın da sarı kart cezalısı olduğunu belirtti.

Ligin ilerleyen haftalarında istenilen sonuçların alınması için herkesin kapasitesinin üstüne çıkması gerektiğinin altını çizen Çalımbay, "Oyuncularımdan, şuana kadar sergiledikleri performanstan ve takımdaki arkadaşlık ortamından memnunum. Uzun bir aranın ardından ilk kez kendi sahamızda Trabzonspor'a kaybettik. Başka maçlarda kaybedebiliriz. Bunlar son derece normal. Futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum" şeklinde konuştu.

Manevi desteğe ihtiyaç duyduklarına vurgu yaparak, Mersinlilerin kendilerini daha fazla desteklemelerini isteyen Çalımbay, zeminindeki bozulmalarla ön plana çıkan Mersin Arena Stadyumu ile ilgili de şunları kaydetti:

"Arenada yaptığımız antrenmanlarda zeminin bazı bölümlerinin hala düzeltilemediğini gördük. Milli takım arasında bir hazırlık maçı yaparak zemini tekrar gözden geçireceğiz ve sonrasında yönetimin maçların nerede oynanması konusundaki kararını bekleyeceğiz." - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu'nda Hedef, Eskişehirspor Maçını Kazanmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement