Mersin Tarsus'ta sulama kanalında akıntıya kapılan 12 yaşındaki çocuk boğuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin Tarsus'ta sulama kanalında akıntıya kapılan 12 yaşındaki çocuk boğuldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Mersin Tarsus\'ta sulama kanalında akıntıya kapılan 12 yaşındaki çocuk boğuldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren 12 yaşındaki çocuk, akıntıya kapılarak boğuldu. Dalgıç polislerin kanalda yaptığı aramada çocuğun cansız bedeni, suya girdiği noktanın 750 metre uzağında bulundu.

MERSİN'in Tarsus ilçesinde, serinlemek için sulama kanalına giren Ayaz Kurt (12), akıntıya kapılıp boğuldu.

Olay, Tarsus ilçesine bağlı Akşemsettin Mahallesi Nazmi Caddesi'nde meydana geldi. Serinlemek için sulama kanalına giren Ayaz Kurt, bir süre sonra çırpınmaya başladı. Akıntıya kapılan Kurt, suda kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine dalgıç polisler, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin sulama kanalında yaptığı aramada Ayaz Kurt, suya girdiği noktanın 750 metre uzağında bulundu. Dalgıç polisler tarafından sudan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edilen Ayaz Kurt'un hayatını kaybettiği belirlendi. Ayaz Kurt'un cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Mersin Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Polis, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.