Metris Cezaevi Yanında Toprak Kayması: 1 İşçi Yaralı - Son Dakika
Güncel

Metris Cezaevi Yanında Toprak Kayması: 1 İşçi Yaralı

Metris Cezaevi Yanında Toprak Kayması: 1 İşçi Yaralı

Metris Cezaevi yanında İSKİ tarafından taşeron bir şirkete yaptırılan kanalizasyon kazısında toprak kayması meydana geldi.

29.12.2011 19:11

Metris Cezaevi yanında İSKİ tarafından taşeron bir şirkete yaptırılan kanalizasyon kazısında toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalarak yaralanan bir işçi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Metris Cezaevi ve Otogar - TEM bağlantı yolu arasındaki boş arazide İSKİ tarafından tayeron bir şirkete yaptırılan çalışmada, iş makinasının toprağı kazması sırasında kayma gerçekleşti. Kanalizasyon borularının döşenmesi için yapıldığı belirtilen kazıdaki toprak kaymasında işçi İsmail Koçak mahsur kaldı. Vücudunun yarısı toprak altında kalan İsmail Koçak için olay yerine itfaiye kurtarıcı araçları ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun bir çalışmadan sonra talihsiz işçiyi, yaralı olarak toprak altından kurtardı.

Kurtarılan işçi, ambulansla Vakıf Gureba Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı işçinin durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

FB (MK) - İstanbul/ Gaziosmanpaşa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Metris Cezaevi Yanında Toprak Kayması: 1 İşçi Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement