Mezuniyet Töreni Büyük Bir Çoşku İle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Mezuniyet Töreni Büyük Bir Çoşku İle Kutlandı

Mezuniyet Töreni Büyük Bir Çoşku İle Kutlandı

Siirt Üniversitesi bin 300 yeni mezunu memleketin ilim ve irfan ordusuna kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor.

22.06.2013 16:27  Güncelleme: 16:28

Yıllardır verdikleri emeklerin karşılığını alan öğrencilerimizin mutlulukları yüzlerinden okunurken çeşitli illerden gelen aileler çocuklarını bu mutlu günde yalnız bırakmadı.

Rektörlüğün önünden Kortej yürüyüşü ile mezuniyet töreninin yapılacağı alana gelen öğrencilerin alandaki yerini almasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile mezuniyet töreni başladı. Düzenlenen mezuniyet törenine Siirt Valisi Ahmet Aydın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Aydın, dekanlar ve öğretim üyeleri katıldı.

Törende açılış konuşmalarını yapan Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın ardında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat ERMAN "Gençlerimizin toplumsal sorumluluk bilincine sahip, çağdaş ve ilkeli insanlar olması gerekir. Çocuklarımıza ve gençlerimize bu meziyeti sağlayacak olan öğretmenlerimizdir. Öncelikle genç öğretmen adaylarımızın bu becerileri çocuklarımıza aktarma imkânı bulacakları okullarda görev almalarını ve o öğrencilerle birlikte olmalarını diliyorum. Yaptıkları işi en iyi şekilde yapmalarını, çocuklarımıza güler yüzlü olmayı ve insanları selamlamayı öğretmelerini istiyorum. Tüm bu genç öğretmen adaylarımızın yetişmelerini, gerekli bilgi ve becerilerle donanmalarını sağlayan saygıdeğer hocalarımıza teşekkür ediyor, onları ve velilerimizi tebrik ediyorum. Son olarak, genç öğretmen adaylarımızın en kısa zamanda atanmalarını diliyor, yolları ve bahtları açık olsun diyorum.

Her zaman yanınızda olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kuracağımız mezun takip sistemiyle öğrencilerimize hayatlarının sonraki dönemlerinde de yardımcı olmaya çalışacağız. Artık gerek ülkemizde gerekse de uluslararası alanda bilginizi göstereceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Sizlere önerim kendinizi daima geliştirmeniz ve küreselleşen dünyadaki rekabetle başa çıkabilmenizdir" dedi

Mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan üniversite birincisi Mehmet Muhsin Can'ın konuşmasının ardından tören, mezun öğrencilere başarı belgeleri verilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mezuniyet Töreni Büyük Bir Çoşku İle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement