Mezuniyet Töreninde, Polisin Karşılaştığı Olaylar Canlandırıldı - Son Dakika
Güncel

Mezuniyet Töreninde, Polisin Karşılaştığı Olaylar Canlandırıldı

Mezuniyet Töreninde, Polisin Karşılaştığı Olaylar Canlandırıldı

Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 445 polis, düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

12.06.2012 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 445 polis, düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Mezuniyet töreninde polislerin karşılaştıkları, bıçaklı ve silahlı saldırı, gasp ve hırsızlık gibi olaylar öğrenciler tarafından canlandırıldı.

Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu, bu yıl 10'uncu dönem mezunlarını verdi. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine, Aksaray Vali Vekili Abdul Kadir Demir, Garnizon Komutanı Albay Erdal Eren, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal, emniyet teşkilatı ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı. 445 öğrencinin diplomalarını aldığı törende, polislerin günlük yaşamda karşılaştığı bıçaklı ve silahlı saldırı, gasp ve hırsızlık gibi olaylar halen eğitim ve öğretime devam eden öğrenciler tarafından canlandırıldı. Gösteri, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

1995 yılında kurulan Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'ndan bugüne kadar toplam 7 bin 633 polisin mezun olduğu belirtildi. Yeni mezun olan polislerin ise yüzde 70'inin çekilen kura sonucu İstanbul'da göreve başlayacakları öğrenildi. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mezuniyet Töreninde, Polisin Karşılaştığı Olaylar Canlandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement