MHP Antalya İl Teşkilatında Görev Dağılımı - Son Dakika
Güncel

MHP Antalya İl Teşkilatında Görev Dağılımı

MHP Antalya İl Teşkilatında Görev Dağılımı

Yeni yönetim kurulu üyeleri ve parti yönetiminde görev alan üyeler, basın ve kamuoyuna tanıldı.

11.04.2012 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Antalya İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, yeni yönetim kurulu üyeleri ve parti yönetiminde görev alan üyeler, basın ve kamuoyuna tanıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan il başkanı Osman Çetin; "Partimizin dünü, bugünü, yarını için birlik ve beraberlik içinde çalışarak, MHP'ni Antalya'da birinci parti yapmak ve önümüzdeki yerel seçimlerde ise başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm Belediye Başkanlıklarını almak için çalışacağız." dedi.

Toplantı sonrası gazetecilerin geçtiğimiz günlerde Antalya Valiliğince yapılan İl değerlendirme toplantısına katılmayan MHP Antalya Miletvekileriyle ilgili sorulan soruya Osman Çetin şu cevabı verdi. Çetin; "Milletvekilerimiz gerçekleştirlen toplantı programının kendilerine geç iletilmesi ve yoğun programları olması sebebiyle Antalya Valiliğince gerçekleştirilen toplantıya katılamadılar. Bazı gazetelerde çıkan haberlerde kamuoyuna sanki Valilik Makamı ve Miletvekillerimizle ilgili bir sorunun var olduğu imajı verilmeye çalışıyor. Valimizde bizim valimiz, Milletvekillerimiz de bizim vekilimizdir. Böyle bir sorun yoktur. Bundan sonraki toplantılara ve etkinliklere daha çok önem ve özveri göstererek iştirak edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

MHP Antalya İl teşkilatında görev dağılımı şu şekilde yapıldı. İl Başkanı Osman Çetin, Başkan Vekili ve Teşkilat Sorumlusu Süleyman Kılınç, İl Sekreteri Arif Sarıdaş, Bşk. Yrd. Basın ve Propoganda Sorumlusu Hakkı Turan, Bşk. Yrd. Mahalli İdareler Sorumlusu Ramazan Bülent Oral, Bşk. Yrd. Protokol ve Sosyal İşler Sorumlusu Mustafa Aksoy, Bşk. Yrd. Seçim İşleri Sorumlusu, Celil Özalan, Bşk. Yrd. Yan Kuruluşlar Sorumlusu Osman Üstünmet, İdari Amir Osman Kalay, Muhasip Mustafa Güzel.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MHP Antalya İl Teşkilatında Görev Dağılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement