MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu ASKF'yi ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu ASKF'yi ziyaret etti

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu ASKF\'yi ziyaret etti

İlhan Durak, seçim çalışmaları kapsamında Bolu ASKF'yi ziyaret ederek amatör spor kulüplerine desteklerinin devam edeceğini belirtti. Durak, Bolu Yıldızspor ile Özel İdare Köroğluspor maçı öncesi futbolcu ve yöneticilerle görüşerek başarılar diledi. Amatör spor dallarının geliştirilmesi için yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

05.02.2024 09:55  Güncelleme: 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu (ASKF) ziyaret etti.

Durak, seçim çalışmaları kapsamında, Karaçayır Mahallesi Spor Kompleksinde oynanan amatör spor müsabakaları öncesi futbolcu ve yöneticilerle bir araya geldi.

Bolu Yıldızspor ile Özel İdare Köroğluspor maçı öncesi futbolcu ve yöneticilerle görüşen Durak, iki takıma da başarılar diledi.

Amatör spor kulüplerine verdiği desteğin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini anlatan Durak, her zaman spor kulüplerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Daha sonra Amatör Evi'nde Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin ve yöneticileri ile toplantı yapan Durak, amatör spor dallarının geliştirilmesi için yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu ASKF'yi ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement