MHP Esenyurt İlçe Seçim Bürosuna Düzenlenen Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

MHP Esenyurt İlçe Seçim Bürosuna Düzenlenen Silahlı Saldırı

MHP Esenyurt İlçe Seçim Bürosuna Düzenlenen Silahlı Saldırı

Cumhurbaşkanı Gül, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü.

27.01.2014 15:40

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Esenyurt ilçe seçim bürosuna düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek, başsağlığı ve "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığından alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Gül, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi telefonla aradı. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için başsağlığı dileyen Gül, yaralılar için de "geçmiş olsun" dileğini iletti.

Saldırı hakkında Bahçeli'den bilgi alan Gül, olayın bir an önce aydınlığa kavuşturulması ve suçluların cezalandırılmasını beklediğini söyledi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Esenyurt İlçe Seçim Bürosuna Düzenlenen Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement