MHP'li Karakaya: 5 Temel Proje ile Toplumsal Huzur Sağlanacak - Son Dakika
Güncel

MHP'li Karakaya: 5 Temel Proje ile Toplumsal Huzur Sağlanacak

MHP\'li Karakaya: 5 Temel Proje ile Toplumsal Huzur Sağlanacak

Mhp'nin Adana birinci sıra milletvekili adayı Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, 5 temel projeleri olan yoksullukla, yolsuzlukla, terörle mücadele, milli birlik ve üreten ekonomi ile Türkiye'de toplumsal huzurun sağlanacağını söyledi.

11.05.2015 11:43

Mhp'nin Adana birinci sıra milletvekili adayı Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, 5 temel projeleri olan yoksullukla, yolsuzlukla, terörle mücadele, milli birlik ve üreten ekonomi ile Türkiye'de toplumsal huzurun sağlanacağını söyledi.

Merkez Seyhan ve Çukurova İlçe teşkilatları tarafından  düzenlenen milletvekili tanıtım toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, geniş şekilde partisinin seçim beyannamesini anlattı. Toplumca MHP'nin seçim beyannamesinin kabul gördüğünü savunan Karakaya, 5 temel projelerinin topluma huzur getireceğini kaydetti. 'Toplumsal onarım ve huzurlu gelecek' adı verilen projeler hakkında bilgi veren Karakaya, "5 temel projeyle milletimizin karşısına çıkıyoruz. Bunlar, 'Yoksullukla mücadele', 'Yolsuzlukla mücadele', 'Terörle mücadele', 'Milli birlik' ve 'Üreten ekonomi.' Bu projelerle Türkiye'ye huzur gelecek" dedi. 12 yıldır tolumun üzerinde tahribatlar yapıldığını belirten Mevlüt Karakaya, şöyle konuştu:

"Dini ve milli değerlerimizle oynadılar. Kimilerine 'peygamber' muamelesi yaptılar. Kuran-ı Kerim'in ayetleriyle 'bakara-makara' diye alay ettiler. Dağda taşta 'Ne Mutlu Türk'üm' yazılarını sildiler. Okullarda "Türk'üm, doğruyum, çalışkanım' diye başlayan Andımızı kaldırdılar. Ne diyecektik? 'Türk değilim, doğru değilim, çalışkan değilim; hırsızım mı' diyecektik? Çocuklarımızın coşkuyla söylediği Andımızda rahatsız edecek ne vardı? Ama ne oldu? Anketlere baktılar, Abbas yolcu. Tepetaklak gidiyorlar, hemen milliyetçilik ipine sarıldılar. Korkunun ecele faydası yok. Geldiğiniz gibi gideceksiniz. Bu millet sizi yukarı taşıdığı gibi sizi aşağı indirmesini de bilir. Milliyetçiliği ayaklarının altına aldığını söyleyenleri bu millet ayaklarının altına almasını da bilir."

ADANA EN GERİLERE DÜŞÜRÜLDÜ

Adana'nın sorunlarını da değinen Karakaya, sözlerine şöyle devam etti:

"Bugün Çukurova'da dünyanın en verimli toprakları üzerindeyiz. Ama maalesef son 10 yılda tarımdan kaçış söz konusu. Ekili alanlar yüzde 20 daraldı. Üreticinin ektiği para etmiyor, borçları sürekli artıyor. Traktörler haczediliyor. Eskiden 'Adana cayır cayır yanıyor' denildiğinde herkes sıcaktan yandığını anlardı. Ama bu sefer işsizlikten, yatırımsızlıktan, üretimsizlikten cayır cayır yanıyor. Yıllarca uyguladıkları yanlış teşhislerle, teşviklerden haksız şekilde mahrum edilmesiyle Adana'yı cezalandırdılar. Türkiye'nin en büyük illerinden biri olmasına rağmen kamu yatırımlarında en gerilere düşürüldü. Bu cezalandırma karşılıksız kalmayacak, Adana 7 Haziran'da tüm bunların hesabını soracaktır." - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Karakaya: 5 Temel Proje ile Toplumsal Huzur Sağlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement