Milletvekili Hakem Oldu, Protokol Maç Yaptı - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Hakem Oldu, Protokol Maç Yaptı

Milletvekili Hakem Oldu, Protokol Maç Yaptı

Aksaray’da Yaz Spor Okulları’nın açılışına katılan protokol üyeleri antrenörler ile sahada futbol maçı yaptı.

31.05.2014 15:48

Aksaray'da Yaz Spor Okulları'nın açılışına katılan protokol üyeleri antrenörler ile sahada futbol maçı yaptı. Milletvekilinin hakemlik yaptığı futbol maçı, 6-3 protokolün galibiyetiyle tamamlandı.

Aksaray Belediyesi tarafından Yaz Spor Okulları'nın açılışı Yunus Emre Belediye Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Programa Vali Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum örgütü başkanları, öğrenciler ve çok sayıda antrenör katıldı.

Açılışın ardından formaları giyen Vali Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ve diğer protokol üyeleri, antrenörlere karşı sahaya indi. İlk önce ısınma çalışmaları yapan protokol üyeleri, bir süre sonra Milletvekili İlknur İnceöz'ün hakem düdüğünü çalması ile maç başladı. Milletvekili İlknur İnceöz'ün hakemliğini yaptığı maç yaklaşık 1 saat sonra protokol üyelerinin 6-3 galibiyeti ile son buldu.

Maçı değerlendiren Vali Şeref Ataklı, güzel bir ter attıklarını belirterek, "Epeydir oynamıyorduk. Futbolu çok severdim. Gençliğimizden beri oynadığımız bir spor. Burada ortamı görünce tekrar oynamak istedik. İyide oldu, bir ter attık. Gençlerle beraber olmak güzel bir şey. Tabi arkadaşlarımız bizi fazla zorlamadılar" dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise maçın güzel geçtiğini belirterek, "2 takımda çok dişliydi. Sayın valimle beraber gol krallığına oynuyoruz" şeklinde konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Hakem Oldu, Protokol Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement