Milli Futbolcu Mehmet Ekici'nin Sakatlık Korkusu - Son Dakika
Güncel

Milli Futbolcu Mehmet Ekici'nin Sakatlık Korkusu

Milli Futbolcu Mehmet Ekici\'nin Sakatlık Korkusu

"geçen SEZON SAKATLIKTAN ÇOK ÇEKTİM."

06.07.2012 10:54

"geçen SEZON SAKATLIKTAN ÇOK ÇEKTİM. İNŞALLAH BİR DAHA TEKRARLANMAZ"

"DÜNYA KUPASI'NDA YER ALMAYI ÇOK İSTİYORUZ"

Almanya'nın Bundesliga (1.Lig) takımlarından Werder Bremen 2012-2013 sezonunun açılışını önceki gün yaptığı ilk antrenmanla gerçekleştirdi. Weser Stadyum'da başlayan hazırlıklara Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynayan futbolcular katılmadı. Bremen Teknik Direktör Thomas Schaaf, ilk antrenmanda futbolculara fazla yüklenmedi. Antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketleri yapıldı. Yaklaşık bir saat süren idmana basın mensupları da büyük ilgi gösterdi. TATİL YAPMADIM

Werder Bremen'de forma giyen milli futbolcumuz Mehmet Ekici de sezonun ilk idmanında yer aldı. Antrenman sonrası bir açıklama yapan Ekici, hedefinin iyi bir sezon geçirmek ve takımındaki yerini almak olduğunu söyledi. Geçen sene yaşadığı sakatlık nedeniyle takımına istediği katkıyı yapamadığını bu nedenle yeni sezonun kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Ekici, "İnşallah bir daha sakatlık geçirmem. Sezona iyi başlarız. Geçen sezon sakatlıktan çok çektim. İnşallah bir daha tekrarlanmaz. Sezona iyi başlamayı umuyoruz. Bu yıl istekli, genç ve becerikli bir takımımız var. İyi bir ekip oluştu bu yıl. Hedefimiz ligin üst sıralarında yer almak. Sakatlığı atlattım. Son durum çok iyiz. Arkadaşlarım tatildeyken ben antrenman sahasında ve salonda çalıştım. Şu anda bir sorun yok. İnşallah böyle de devam eder. Bu yıl çok istekliyim" dedi.

AVRUPA ŞAMPİYONASINDA OLMALIYDIK

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın da bir değerlendirmesini yapan milli futbolcumuz Mehmet Ekici, "Avrupa Şampiyonası'na katılamadığımız ve orada yer almadığımız için üzgündük. Ne yazık ki maçları televizyon karşısından izledik. Tek ben değil diğer arkadaşlar da öyledir. Biz de orada olmalıydık. İyi işler yapardık. Hedefimiz 2014 Dünya Kupası'na katılmak. İnşallah iyi başlarız. Dünya Kupası'nda yer almayı çok istiyoruz" diye açıklama yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Futbolcu Mehmet Ekici'nin Sakatlık Korkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement