Milli Gazete: Ariel Şaron Geberdi - Son Dakika
Güncel

Milli Gazete: Ariel Şaron Geberdi

Milli Gazete: Ariel Şaron Geberdi

Milli Gazete 2001-2006 yıllarında İsrail Başbakanı olan Ariel Şaron ölümünü, "Ümmete Kandil Müjdesi ...ve geberdi." şeklinde verdi.

12.01.2014 14:31  Güncelleme: 14:37

Milli Gazete çok ses getiren bir manşete imza attı. Gazete 2001-2006 yıllarında İsrail Başbakanı olan Ariel Şaron ölümünü "ÜMMETE KANDİL MÜJDESİ.. ...ve geberdi" şeklinde verdi.

"CANİ ZALİM"

Haberde, "Sabra ve Şatilla katliamının başmimarı, 'kasap' lakaplı Ariel Şaron dün geberdi. 4 Ocak 2006'dan bu yana bitkisel hayatta, makinalara bağlı olarak yaşayan Şaron'un ölüm haberi mazlum ve mustazaf İslam dünyasında sevinçle karşılandı. 8 yıl boyunca komada can çekişen Şaron, insanlık tarihine "cani zalimlerden" biri olarak geçti." denildi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Milli Gazete: Ariel Şaron Geberdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • turgay yaylA: Hepiniz nefret dolmusunuz size musluman derlerse ben degilim 12 79 Yanıtla
    ÖNCE VATAN: SEN OLMA ZATEN YAHUDİLİK HOŞUNA GİTTİ MADEM KEFERE OLDUN BİLE GEÇMİŞ OLSUN 0 0 YORUMCU: sen zaten değilsin oğlum yorumuna bakılırsa ya kominist ya ataist ya Yahudi ya rum ya da ermenisin. 0 0 ŞENOL YILDIRIM: DEGİLSEN GİT İSRAİLE ,BELLİ ZATEN NE OLDUĞUN 0 0 batmanlı: nefretin böylesi. günahım kadar sevmem ama böylede kusulmaz. bugün şarona yarın sana. 0 0 Hasan basri: Tugay kardeş sen müslümanları katleden insandan bahsettiğimizin farkında değilsin herhalde ebu süfyan için ne düşünüyorsak onun içinde aynını düşünmemiz gerek. Allah a düşmanlık eden bizim düşmanımızdır. Sen bunları bilmiyor ve düşünemiyorsan ben müslümanım deme zaten.. 0 0 con: nefret etmeyelim de saygı mı duyalım. iyi ki öldürdü o beş yaşındaki kızı ya falan mı diyelim ringo? 0 0
  • GAMZE: TEBRİKLER MİLLİ GAZETE...EVET GEBERDİ...VE ŞİMDİ KABİRDE ÇOK GÜZEL KARŞILAMA VARDIR ONA :)) FİLİSTİNLİLER TEK TEK ATEŞ OLSUN ONA KABİRDE.... 64 3 Yanıtla
  • Selim YAVUZ: MİLLİ GAZETE'YE BU MANŞETTEN DOLAYI, AFERİM. 64 1 Yanıtla
  • Şamil Basayev: Zalimler İçin Yaşasın Cehennem..!!!! 54 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement